Categorieën
cadeaukaarten

10 leuke cadeaukaarten voor een man

Een cadeau voor hem scoren is niet altijd even makkelijk. Er zijn zoveel opties en qua budget moet het ook maar net uitkomen. Mocht je er niet lekker uitkomen, dan is een cadeaukaart eigenlijk ook een fantastische optie, want dan kan hij lekker zelf kiezen. En er zijn tegenwoordig heel veel verschillende cadeaukaarten beschikbaar waardoor er altijd wel iets tussenzit.

Wat valt bij mannen in de smaak?

Het hangt natuurlijk sterk af van aan wie je het cadeau geeft. Misschien zoek je wel een cadeau voor je schoonvader, of juist iets voor een vriend of een neefje die net 18 wordt. Toch zijn er cadeau-ideeën die vaak in de smaak vallen bij mannen.

Wat vinden mannen leuk?

Ten eerste zijn mannen vaak geïnteresseerd in technologische gadgets, zoals smartphones, laptops, tablets, koptelefoons, slimme horloges en spelconsoles. Ten tweede is het een goed idee om een cadeau te geven dat past bij de specifieke hobby van de man. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een nieuwe hengel voor een visser, een set nieuwe golfclubs voor een golfer of een kookboek voor een hobbykok.

Ten derde vinden mannen het vaak leuk om nieuwe ervaringen op te doen. Overweeg daarom om een cadeau te geven waarbij de man iets nieuws kan beleven, zoals een dagje uit, een weekendje weg of een workshop. Ten vierde waarderen mannen vaak kwaliteitskleding en accessoires, zoals een nieuwe leren tas, horloge, stropdas of zonnebril.

Als vijfde tip kun je denken aan een goede fles whisky, rum of wijn als de man van een drankje houdt. Ten zesde kan een boek of abonnement op een tijdschrift dat past bij zijn interesse een goed idee zijn als de man graag leest. Ten slotte kan een gepersonaliseerd cadeau, zoals een gegraveerde pen, een fotocollage of een persoonlijk sieraad, ook gewaardeerd worden door mannen.

Het belangrijkste is om het cadeau af te stemmen op de interesses en voorkeuren van de man, en dat het gebaar van het geven van een cadeau vaak net zo belangrijk is als het cadeau zelf.

Cadeaukaarten

  1. Bol.com cadeaukaart: Met deze cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit een breed scala aan producten, waaronder elektronica, boeken, muziek, films, games en nog veel meer.
  2. MediaMarkt cadeaukaart: Deze cadeaukaart kan worden gebruikt om elektronica en gadgets te kopen, zoals smartphones, tablets, laptops en gaming consoles.
  3. HEMA cadeaukaart: Met deze cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit een breed scala aan producten, waaronder huis- en tuinaccessoires, kleding, cosmetica en nog veel meer.
  4. Restaurant cadeaukaart: Hiermee kan de ontvanger heerlijk uit eten gaan bij een van de vele aangesloten restaurants in Nederland.
  5. Netflix cadeaukaart: Hiermee kan de ontvanger genieten van een maand of meerdere maanden lang onbeperkt films en series kijken.
  6. Pathé bioscoop cadeaukaart: Hiermee kan de ontvanger genieten van een film naar keuze bij een Pathé bioscoop.
  7. iTunes cadeaukaart: Met deze cadeaukaart kan de ontvanger muziek, films, tv-programma's, boeken en apps kopen in de iTunes Store.
  8. Spotify cadeaukaart: Hiermee kan de ontvanger luisteren naar zijn favoriete muziek op Spotify Premium, zonder advertenties en met onbeperkte skipmogelijkheden.
  9. Douglas cadeaukaart: Met deze cadeaukaart kan de ontvanger cosmetica, parfums en andere beautyproducten kopen bij Douglas.
  10. VVV cadeaukaart: Deze cadeaukaart kan worden gebruikt om te winkelen bij enorm veel verschillende shops. De VVV bon deelnemerslijst is bijna eindeloos, zo kun je terecht bij talloze fysieke winkels, maar je kunt ook de VVV cadeaukaart bij Bol.com besteden.
Zoek je een cadeaukaart voor een sporter, kijk dan naar deze top-10 cadeaukaarten voor een sporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *