Categorieën
cadeaukaarten

Hoe kies je een cadeaukaart voor iemand, en welke cadeaukaarten zijn er?

Een cadeaukaart voor iemand kiezen is een persoonlijk proces en het hangt af van verschillende factoren. Om de juiste keuze te maken, moet je de interesses van de ontvanger kennen, rekening houden met hun leeftijd en de locatie van de ontvanger, kiezen voor een betrouwbare verkoper, en de persoonlijke voorkeur van de ontvanger in overweging nemen.

Het is ook slim om een persoonlijk tintje toe te voegen om het cadeau wat specialer te maken. Denk aan een persoonlijke boodschap of de cadeaukaart op een creatieve manier verpakken.

Welke cadeaukaarten zijn er?

Er zijn veel verschillende cadeaukaarten beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de meest populaire opties. Wil je verder lezen kijk dan naar dit overzicht van welke cadeaukaarten er zijn.

Winkelketens

Cadeaubonnen van winkelketens zoals Bol.com, HEMA, Albert Heijn, Douglas, MediaMarkt en IKEA zijn erg populair. Hiermee kan de ontvanger zelf een cadeau uitzoeken uit het brede assortiment van de desbetreffende winkel.

Belevenissen

Er zijn talloze cadeaubonnen voor leuke belevenissen. Denk aan een dagje uit, een avontuurlijke activiteit, een workshop of een overnachting in een hotel. Voorbeelden van aanbieders zijn Bongo, Wonderbox, en Social Deal.

Eten en drinken

Cadeaubonnen voor restaurants, cafés en bars zijn altijd een succes. Voorbeelden zijn Dinerbon, Nationale Horeca Cadeaukaart, en de cadeaubonnen van La Place en Fletcher Hotels.

Bioscoop en entertainment

Cadeaubonnen voor de bioscoop, theater of pretpark zijn leuk voor een avondje uit. Voorbeelden zijn Pathé, BioscoopCadeau, Ticketmaster en de Efteling cadeaubon.

Goede doelen

Steeds meer mensen geven een cadeaubon voor een goed doel. Zo kan de ontvanger zelf kiezen welk goede doel hij of zij wil steunen. Voorbeelden zijn Oxfam Novib, KWF Kankerbestrijding en Unicef.

Breed besteedbare cadeaukaarten

Ook zijn er heel veel breed besteedbare cadeaukaarten. De meest bekende is de VVV Cadeaukaart. De vvv bon deelnemerslijst is enorm, je kunt die kaart bij meer dan 1000 webshops besteden, bij honderden winkelketens en boutiqueshops, maar ook bij restaurants. Een andere populaire breed besteedbare cadeaukaart is DeCadeaukaart. En nog een is de One4all cadeaukaart.

Er zijn dus veel verschillende opties om uit te kiezen. Het belangrijkste is om een cadeaubon te kiezen die past bij de ontvanger en zijn of haar interesses en voorkeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *