Dinerbon maken

Een persoonlijk en smakelijk cadeau!

Een zelfgemaakte dinerbon voor een smakelijk avondje uit

dinerbon maken

Dinerbon maken

Bijna iedereen houdt wel van uit eten gaan in een restaurant. Zeker als er iets te vieren is! Niet gek dus dat een dinerbon één van de meest populaire cadeaus is. Daarmee geef je iemand niet alleen een lekkere maaltijd, maar ook een gezellige avond uit.

Je kunt kiezen voor een standaard dinerbon die bij veel restaurants te gebruiken is. Makkelijk en snel geregeld. Wil je eens iets anders proberen? Dan kun je ook zelf aan de slag om een dinerbon te maken. Leuk om te doen en leuk om te geven.

Een origineel cadeau

Je moet er even voor gaan zitten, maar een zelfgemaakte dinerbon is zeker de moeite waard. Of je de bon nu met de computer of met de hand maakt, zelf een dinerbon in elkaar knutselen heeft verschillende voordelen:

  • Persoonlijk
  • Veel keuze
  • Voor elk budget
  • Eigen ontwerp
diner waardebon cadeau

Zelf een dinerbon maken? Check de voordelen!

De voordelen van een eigen dinerbon

Dinerbon maken

Een waardebon maken kost tijd en dat zie je. Hierdoor wordt het cadeau direct een stuk waardevoller én persoonlijker. Het laat de ontvanger zien dat je de moeite hebt genomen voor een bijzonder cadeau en dat wordt zeker gewaardeerd! Bovendien kun je ieder detail zelf bepalen en er daardoor voor zorgen dat de bon perfect past bij de ontvanger.

Een persoonlijk cadeau

Niet ieder restaurant accepteert dinerbonnen, maar met een zelfgemaakte dinerbon maakt dat niet uit. Je kunt kiezen uit alle restaurants in de buurt, verder weg en zelfs in het buitenland.

Zelf bedrag bepalen

Een diner voor twee of voor de hele familie? Jij bepaalt zelf het bedrag voor de dinerbon die je maakt. Zo kun je ervoor zorgen dat het past bij je budget en bij het restaurant dat je uitkiest. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een dinerbon te maken zonder bedrag. Hiermee geef je aan dat je het etentje gaat betalen, ongeacht hoe hoog de rekening is. 

Eigen ontwerp

Een zwart-wit print, een dinerbon met foto, een bon versierd met stift, lijm, glitters of stickers? Leef je uit en maak iets speciaals van jouw dinerbon. 

TIP: Ontwerp iets dat past bij de gelegenheid of bij het restaurant. Stem kleuren en afbeeldingen daarop af en maak de dinerbon uniek.

 

Aan de slag!

Zelf een dinerbon maken

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan? Zelf een cadeaubon maken is hartstikke leuk! Voor jou kan de voorpret van het cadeau nu alvast beginnen. En de ontvanger is vast en zeker heel erg blij met je cadeau. Want het ontvangen is leuk, het verzilveren van de dinerbon nog leuker!

Is knutselen met glitters en lijm niet helemaal jouw ding? Zelf een dinerbon maken kan ook prima op de computer. Online vind je een aantal handige tools om een dinerbon te maken, maar het kan ook met Word. In Word kun je wellicht niet al je creatieve ideeën kwijt, maar als je een beetje je best doet kun je er zeker iets moois mee maken!

dinerbon diner
verjaardagskaart dinerbon cadeau

Liever een digitale bon maken met video?

Download de gratis app

cadeaubon maken app