Cadeaubonmaken.com is gebouwd door mensen achter Giftomatic, en Giftomatic heeft als doel om meer te halen uit je cadeaukaart. Het credo is niet voor niets: “Breng je cadeaukaart tot leven”.

Zo kun je bij Giftomatic een compensatie ontvangen voor een verlopen cadeaukaart. Daarnaast biedt Giftomatic de mogelijkheid om een inspiratieservice te activeren voor een ongebruikte cadeaukaart. Daarmee ontvang je als cadeaukaarthouder wekelijks een mail met toffe producten voor die cadeaukaart.

Cadeaubon maken

Onze drijfveren

Zonde!

Geef je wel eens een cadeaubon. Onze mening over cadeaukaarten is heel positief! Het enige nadeel is dat ze soms verlopen, en sommige cadeaubonnen zijn beperkt te gebruiken.

Om die nadelen te ondervangen kun je zelf ook een cadeaubon maken. Je kunt er voor de grap een verloopdatum op zetten, maar ga je de ontvanger daar echt aan houden? Waarschijnlijk niet.

Leuker!

In vele onderzoeken isĀ  gebleken dat ontvangers van cadeaus het belangrijker vinden hoeveel moeite er in een cadeau is gestoken, dan de waarde van het gegeven product zelf.

Echter vinden veel mensen het lastig om te bedenken wat ze kunnen maken, en wat voor cadeau ze kunnen geven.

Het doel met deze site is om te inspireren!

over cadeaubonmaken

Dank je wel!

We hopen dat je extra veel geef-plezier beleeft dankzij onze tips, tricks & inspiratie